Reiniciem de nou el curs amb una de les trobades més característica de la Fede, el Movidic! I no sense oblidar-nos de la immensa tasca que heu fet les entitats durant el curs i l’estiu passat. Un estiu de calorades, plans Alfa, riscs d’incendi… però també un estiu ple de rialles, activitats engrescadores, diversió, aprenentatges i molt, molt bon humor.

Per tal d’iniciar amb força el curs 23-24, doncs, durem a terme la XXVII edició del Movidic, que tindrà lloc el 16 de setembre a Centre Esplai, al Prat de Llobregat, en horari de matí, moment en què donarem el tret de sortida de la nova proposta educativa (2023-2025), “Estima”, que amb el subtítol d’”una proposta educativa per celebrar la vida”, ens farà viatjar cap a la salut i el benestar emocional tant d’infants, joves i famílies com d’equips educatius. Per tal de fer una primera aproximació a la proposta educativa es durà a terme una xerrada per part de la influencer Isa Duque, més coneguda a les xarxes com Psico Woman, psicòloga, sexòloga i terapeuta sistèmica familiar, centrada en la salut emocional i la importància de les cures. Per a més informació podeu accedir al seu blog i a les seves xarxes. Un cop conclogui la xerrada es presentarà la proposta educativa amb el seu eix d’animació, i així fer un primer tastet del que ens espera i activar-nos de valent.

Posteriorment, i després d’esmorzar, tindran lloc les píndoles formatives que pretenen apropar la proposta educativa a la realitat de les entitats i als equips educatius, treballant qüestions com la salut i el benestar emocional i mental, l’ètica i el treball del dol.

Podeu consultar les píndoles formatives a continuació:

Us hi esperem a totes i tots amb les bateries ben carregades! Tenim moltes ganes de veure-us a totes!

Per a més informació o per a realitzar la inscripció a la jornada, consulteu l’espai Movidic a la nostra Intrafede.

 

Seguim!