Suport als centres d’esplai

Assegurances

assegurancesOferim l’assegurança obligatòria de Responsabilitat Civil i d’Accidents per a les activitats de lleure, i en tramitem totes les gestions. Més informació.

Gestió Servei de Càtering

cateringOferim la gestió del servei de càtering per a casals i altres actes. Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Proposta educativa anual

Oferim una proposta educativa anual per a treballar l’educació en valors des del lleure. Conté una fonamentació pedagògica, un eix d’animació i un centre d’interès, un conjunt d’activitats per a les diferents franges d’edat, i un conjunt de recursos didàctics complementaris.

Banc de recursos i publicacions

2007917_D_id63_1Posem a disposició dels monitors/es i les entitats, el conjunt de publicacions i materials elaborats per Fundesplai, així com el banc de recursos de materials didàctics i activitats.

Gestió servei d’Autocars

autocarOferim la gestió del servei d’autocars a través de Cases de Colònies – Fundesplai.

Formació

formacioOferim un pla formatiu anual per a monitors/es, amb diversos espais i modalitats: seminaris, trobades, cursos, xerrades… Descomptes als cursos de pre-monitors, monitors/es i directors/es del Centre de formació de Fundesplai. Formació a mida per a les entitats.

Suport a la gestió de l’entitat

suportServei integral de suport a la gestió de les entitats: servei jurídic, econòmic, laboral i informàtic. Disposem de programes informàtics de molta utilitat per a la gestió de l’esplai. Els serveis de gestió especialitzats en entitats de lleure es coordinen des de Suport al Tercer Sector.

Beques per a activitats de vacances i campanya d’estiu

Oferim beques i ajuts a les famílies amb dificultats econòmiques per accedir a les activitats de lleure de vacances. Oferim un conjunt de mecanismes i instruments per a difondre i facilitar l’organització d’activitats de la campanya d’estiu.

Cases de colònies i terrenys d’acampada

NaturaenfamiliaOferim una xarxa d’instal·lacions pròpia de qualitat a través de les Cases de Colònies de Fundesplai a unes condicions molt avantatjoses. Descomptes i preus reduïts per a esplais federats, educadores ambientals de suport a les activitats d’estiu, suport a l’organització de camps de treball d’intervenció en el medi natural…

“El verb jugar només es pot conjugar amb el verb deixar. No amb acompanyar o cuidar.”

Francesco Tonucci

Pedagog italià

Impostos i declaracions tributàries

Esplais auditats

Beques d’estiu atorgades

Esplais assegurats

Persones assegurades

Entitats amb gestió laboral

Treballadors/es gestionades

Plans d'igualtat i Protocols contra assetjament