Suma’t al nostre projecte!

La nostra Federació agrupa diferents models d’entitats d’educació en el lleure que desenvolupen la seva tasca educativa i social tot donant resposta a les necessitats dels infants i famílies de cada barri i població. La diversitat ens caracteritza, ens enriqueix i aporta valor al que fem. Tot i  la diversitat de centres, els esplais que en formem part, compartim els valors, els principis educatius i els següents principis irrenunciables:

  • Sense afany de lucre. Som centres d’esplai amb una opció no lucrativa de la nostra tasca.
  • Impliquem persones i col·lectius en la tasca educativa i social dels centres d’esplai, generant voluntariat disposat a comprometre’s.
  • Doble enfocament d’educació integral i social, ja que en el lleure es barregen ambdues necessitats.
  • Dimensió comunitària, procurant sempre que sigui possible la barreja d’infants de diferents escoles, inclusió de nois i noies amb necessitats educatives especialas, procedències socials, econòmiques i culturals.
  • Arrelament al territori. Afavorim el coneixement, l’estimació i la transformació de l’entorn social, cultural i natural.
Com Federar-se

Sol·licita informació i posa’t en contacte!

federacio@fundesplai.org

També ens trobareu a la xarxa:

Twitter_granFacebook_Logo

“Des de l’esplai estem pel lleure inclusiu,  per a que gaudir del lleure educatiu no esdevingui un factor més de diferenciació i exclusió per a famílies, infants i adolescents amb menys oportunitats”.

Rosa Mª Jurado

El Prat de Llobregat, Esplai GISC

Share This