Aquest dissabte 19 de Setembre va tenir lloc el Movidic, la tradicional trobada de monitors i monitores que serveix per donar el tret de sortida al nou curs dels esplais adherits a la Federació Catalana de l’Esplai.

En el transcurs de la trobada s’ha presentat la nova  proposta educativa sota el nom “Camins” , la qual té per objectiu reactivar l’excursionisme als esplais, explorar nous itineraris i impulsar accions que vinculin l’excursionisme a la preservació del medi ambient.

En aquest sentit, i al llarg de tot el matí, es va realitzar un petit joc/qüestionari per tal de graduar “el nivell” excursionista dels nostres monitors i monitores.

Esteu preparats per esbrinar els resultats?

Díptic del joc amb les respostes!

 

 

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu