Com preparem l’estiu?

Com ja sabeu aquestes són unes dates molt especials per a totes nosalters, arriben els casals, les colònies, rutes, campaments, camps de treball.,etc… i cal que ens preparem correctament per  desenvolupar totes i cadascuna de les activitats. Ben segur que ho teniu present, però cal que prengueu especial atenció als aspectes que us detallem a continuació.

A més a més sabeu que disposeu de la GUIA D’ESTIU 2019  on també us detallem tot el necessari per preparar les activitats d’estiu.

 

 Notificacions

Recordeu que el termini de presentació de la notificació és de fins a 7 dies abans de l’inici de l’activitat si es fa per via electrònica, o de 20 dies si es fa presencialment en un registre oficial.

Casal d’estiu: cal que notifiqueu per setmanes el casal no tot el casal conjunt !! Encara que no tingueu tots els infants apuntats i monitors/es que estaran presents a l’activitat notifiqueu igualment (complint ràtios) després podreu modificar la notificació. Aquesta fórmula permet tenir una informació real del que succeeix en cada setmana.

 

Assegurances

Des de Servei jurídic de Suport s’ha enviat un correu per fer les ampliacions de les assegurances d´estiu.

Tingueu en compte que estem parlant de les ampliacions i que, per tant, només heu de consignar el nombre d’usuaris i monitors/es que voleu ampliar i no el número total d’usuaris.

Pels qui marxeu fora de Catalunya recordeu que cal tramitar, a més a més, l’assegurança extra d’assistència en viatges.

 
 

Guia d´estiu i protocol d´emergència

Recordeu us facilitem novament una Guia ràpida d´estiu que us pot ser útil per organitzar les vostres activitats i fer un bon dossier d’estiu, a més del protocol d’emergència. Adjuntat també!

També us recomanem que l’equip faci una lectura atenta del següent enllaç que ha preparat el Departament de Joventut de Catalunya davant l’inici de les activitats d’estiu: Anem Preparats

 

Certificat negatiu de delinqüència sexual

És requisit per a l’accés i exercici de qualsevol activitat educativa que impliqui contacte habitual amb menors, disposar del certificat negatiu de delinqüència sexual, el qual com ja sabeu és de caràcter obligatori.

En el següent enllaç trobareu tota la informació necessària per realitzar el tràmit de la manera més efectiva.  Com obtenir el certificat negatiu de delinqüència sexual.

 
 

Protocol de prevenció i actuació en cas de sospita o certesa d’abusos sexuals  

Us facilitem a més a més el Protocol de prevenció i actuació en cas de sospita o certesa d’abusos sexuals de Fundesplai.

En aquesta època tenim nous monitors i monitores, per tant és un bon moment perquè el treballeu en les sessions de programació i treball previ. També incorporem un document que recull  que els monitors i monitores són coneixedors i tenen constància d’aquest. El podeu descarregar a continuació: Registre protocol abusos sexuals

Comunicar-vos que hem estat treballant amb la Direcció General de Joventut per actualitzar el protocol en l’àmbit del Lleure. Quan aquest estigui vigent us el farem arribar. 

 

Visites d´estiu

Com sabeu cada any us venim a veure alguns de vosaltres durant les activitats d´estiu. En el cas que vulgueu que vinguem abans per revisar documentació o possibles dubtes, ens ho feu saber i allà hi serem!

 

 

BON ESTIU A TOTES I TOTS!!