Estem d’enhorabona! “L’Edufilms, cinema jove per a la transformació social” que impulsem la Federació Catalana de l’Esplai i Fundesplai amb el suport d’entitats especialitzades en mitjans audiovisuals com l’Associació Méliès, ha rebut el segon premi ens els XXXII Premi Jaume Ciurana, que es van lliurar aquest dimarts 27 de novembre en el marc dels Premis Civisme 2018 que atorga el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

L’Edufilms és una iniciativa d’aprenentatge i servei en què els i les joves aprenen tècniques cinematogràfiques amb l’objectiu de crear una pel·lícula que serveixi per qüestionar una determinada realitat. Totes les pel·lícules tenen per objectiu sensibilitzar la ciutadania al voltant de temes socials que preocupen a la gent jove i sobre els quals volen dir alguna cosa.

Joves representants dels diferents esplais de la Federació i dels centres educatius participants en aquesta iniciativa van recollir el guardó, en un acte al Palau de Pedralbes de Barcelona que van presidir el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani.

Més informació sobre l’Edufilms i tots els curtmetratges aquí.