El passats 19 i 20 de novembre, els esplais de la Federació Catalana de l’Esplai van celebrar el Dia Universal dels Drets de l’Infant, reivindicant un cop més el #DretalLleure, i especialment enguany, el dret a rebre una información certa i el dret a la salut , seguint les línies d’actuació del segon any de la proposta educativa: Menjar Canvia el Món.

Enguany, seguint les línies d’actuació de la proposta educativa Menjar Canvia el Món, hem celebrat el 20N amb activitats especials. Durant tota la setmana s’han portat a terme activitats entorn a la relació entre alimentació i publicitat, amb el lema “No m’ho empasso”.

L’objectiu és reclamar el dret a la salut i a rebre informació veraç a la vegada que s’ha donat a conèixer a Infants i joves, els reclams que utilitza la publicitat alimentària per atreure l’interès sobre determinats productes i despertar l’esperit crític.

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu