El passat divendres 4 març, al vespre, una vintena de monitors/es de la unitat territorial del Vallès Oriental i Occidental i de les entitats: Esplai E grup de Polinyà (Polinyà), Esplai Guadalhorce  (Terrassa) , Esplai Espírall (Les Franqueses del Vallès) i Esplai Riu Roig (Rubí), ens vam trobar amb l’objectiu que aquesta 1a Trobada ens ajudés a fe pinya i cohesió cara l’#Agofedesplai 2016 i ho vam aconseguir !!!!

El lloc triat per a la Trobada va ser a l’esplai Guadalhorce de Terrassa on es va dur a terme una formació sobre recursos per a l’animació, a càrrec del Centre d’Estudis, donat que  a nivell d’UT es veia com una necessitat. Després d’entrar en calor i passar una bona estona amb dinàmiques per a trencar el gel, Guadalhorce ens va explicar els projectes de l’esplai, i el seu funcionament.

Vam organitzar un sopar col·lectiu, cadascú aportant quelcom per a compartir. Aquesta trobada a més a més d’ajudar-nos a conèixer la dinàmica dels nostres esplais ha servit per treballar plegats temes relacionats amb l’AGO 2016.  Com UT Vallès hem assumit el compromís d’encarregar-nos de la  cartelleria i la benvinguda durant l’AGO.

Finalment, els més marxosos, vam anar a fer una copeta de comiat al Parc Vallès, de Terrassa!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu