El passat dilluns 29 de febrer, el nostre president, en Marc Alcaraz i la nostra vocal, Sheila Beltran van participar a una Taula Rodona, en el marc de l’assignatura d’ “Animació Sociocultural i educació en el temps lliure” del Grau d’Educació Social de la Universitat de Barcelona. Aqueta taula va reunir representants dels principals moviments de lleure de Catalunya amb la finalitat de presentar als estudiants de 2n grau d’educació social els moviments, la seva tasca i les seves singularitats.

Tant la Sheila com el Marc van subratllar com a valors propis la diversitat d’entitats que agrupa la nostra Federació, el treball des de la inclusió i l’enriquiment que ens aporta la diferència.

Després de les intervencions dels ponents, es va obrir un debat on els estudiants van plantejar força qüestions sobre aspectes metodològics.

A la pregunta dels principals reptes del present i del futur, els moviments van coincidir en la importància de reforçar els centres d’esplai i de créixer territorialment i en la necessitat de seguir reclamant reconeixement i suport perquè cap infant quedi exclòs de les activitats de lleure.

la foto II