Aquest cap de setmana, 18 i 19 de març,  hem celebrat la tercera edició de la formació en muntanyisme T’aTRAVESSA’s III i ha estat un èxit de participació i bones experiències compartides: 16 monitors i monitores de diferents esplais de la Federació. Aquest cop hem descobert la muntanya hivernal, tècniques de progrés amb raquetes de neu, construcció d’iglús i formació teòrica en orientació i interpretació de mapes entre d’altres qüestions. Aquesta activitat té el suport de l’ajuntament de Barcelona. 

El millor, la vivència i el goig de contemplar paisatges increïbles, el camí, el grup i la convivència, els somriures,  l’ajuda mútua i l’esforç col·lectiu per assolir dos cims: El Pedró dels Quatre Batlles (2.386 m) i la Tossa Pelada (2.379 m).

 

 

No hi ha dubte que la muntanya té un efecte màgic en tots nosaltres, un fil primíssim que ens uneix i que com un bon nus de mariner costarà de desfer. Així que ja sabeu, els monitors i les monitores comencem a planificar t’aTRAVESSA’s IV!

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu