El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, del que depèn la Direcció General de Joventut, ha fet un comunicat que recull:

Educació en el lleure. Recomanem a les entitats d’educació en el lleure anul·lar durant els propers 15 dies tota activitat de caus, esplais i altres activitats en l’àmbit del lleure que suposi la coincidència d’infants i joves de centres educatius diferents.

Després de la reunió feta avui a les 13h amb la Direcció General de Joventut s’insta als esplais a anul·lar les seves activitats de lleure fins el 30 de març amb la possibilitat de ser prorrogable.

Davant aquest anunci, des de la Federació demanem a totes les entitats la suspensió de les vostres activitats en les properes setmanes i que informeu de forma clara i regular a les famílies, de les instruccions i recomanacions que des dels organismes competents vagin arribant.

Durant el dia d’avui el Direcció General de Joventut s’ha compromès a publicar un comunicat amb més directrius.

Per a poder tenir una informació més directa us recomanem estar alerta dels grups de WhatsApp de les Unitats Territorials.

Seguim en contacte per a resoldre qualsevol dubte que tingueu i us demanem que, en la mesura del possible, ens mantingueu informades de novetats als vostres municipis i les vostres entitats.