El passat dimarts 29 de novembre es va celebrar l’última Junta Directiva de l’any 2016. En aquesta es va valorar el treball realitzat en les diferents Unitats Territorials i Comissions Pedagògiques, posant l’èmfasi en els reptes futurs del 2017, a més a més de començar a organitzar la propera AGOfedesplai que tindrà lloc el 28 de Gener.

Un dels punts de la trobada va ser l’acord de tots els membres de la Junta d’adherir el Centre d’Esplai Infantil Trinitat (CEIT) de Barcelona, com a nova entitat a la Federació Catalana de l’Esplai. El Centre d’Esplai Infantil Trinitat juntament amb ADIMIR – Associació de Discapacitats de Montacada i Reixac que va ser adherida a la passada Junta del setembre seran presentats a la propera assemblea de gener i s’incorporen a la dinàmica de la UT Barcelonès i Vallès respectivament.

El Centre d’Esplai Infantil Trinitat és un esplai del barri de la Trinitat Vella de Barcelona, on desenvolupen activitats en dissabte i durant les vacances escolars amb infants i joves de 6 a17 anys.

ADIMIR, de Montcada i Reixac, s’adreça a infants i joves d’entre 4 i 25 anys, amb i sense discapacitat, amb un projecte de educatiu que gira entorn a l’art i l’expressió artística. La seva activitat es realitza de dilluns a dissabte

Benvingudes!