Parlar sobre LGTBIFòbia sense embuts

El passat dissabte 17 de febrer, el grup de joves de l’esplai El Tricicle va participar del taller “Prevenció per la lgtbifòbia. Diversitat sexual i de gènere: de la discriminació a la Llibertat!” . El taller ha estat promogut per la regidoria de dona de l’Ajuntament de Sant Joan Despí i ha esdevingut una bona oportunitat per seguir aprofundint en els valors de la proposta educativa enCORatja’t.

El taller va estar dinamitzat a càrrec del Teo de l’entitat ”Sidastudi”. Ens va introduir en relació als conceptes de sexe i gènere, tot mostrar-nos i fent-nos entendre com influència l’educació i la cultura en la nostra manera de ser i de comportar-nos com a nois o com a noies. Ens va fer viatjar en el món de la sexualitat i totes les seves possibilitats sempre animant-nos a debatre i compartir opinions, aportant una mirada en primera persona que ens va servir per entendre de manera més clara els diferents conceptes.

Destaquem de manera molt positiva la seva connexió amb els i les joves, apropant-se molt a la seva realitat i promovent una relació propera i significativa creant un clima de confiança on totes les opinions o aportacions eren importants i significatives pel grup.

Animem a altres entitats a participar de formacions com aquestes!

Andrea Garcia Portillo. Esplai El Tricicle