En la línia de la formació que s’està oferint des de la Federació Catalana de l’Esplai s’han proporcionat diferents xerrades i tallers als esplais.  Son espais de conversa en família que se centren en la nova proposta educativa que iniciem enguany: Menjar canvia el Món, pel dret a una alimentació saludable i sostenible, i tenen per objectiu que les famílies es trobin i parlin sobre temes que els preocupen, alhora que promouen l’ús social de la llengua catalana.

Les capsules formatives s’estan realitzant entre octubre i desembre i són impartides per professionals en els diferents àmbits a treballar. 

Aquestes activitats destinades a famílies i equips educatius, no haurien estat possibles sense l’ajut del Departament de cultura de la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General de Política lingüística, de l’ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

Els espais d’aprenentatge han estat molt demanats pels esplais i des de la Federació se seguirà treballant per a poder proporcionar més formació a aquelles entitats que aquest cop no han pogut gaudir d’elles.

Aquest projecte s’està realitzant des del 2006 i té molt bona acollida als centres

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu