Avui dilluns 5 de desembre se celebra el Dia Internacional del Voluntariat, una data on des de la Federació i Fundesplai volem agrair a tots els voluntaris i voluntàries, joves i grans, el compromís, la  col·laboració i acompanyament en molts dels centres i projectes. Elles i ells ens ajuden a complir la nostra missió amb voluntat educativa, fent una opció per a la inclusió i la transformació social, concretant i fent efectiu el compromís mediambiental i de sostenibilitat, ajudant-nos en l’aposta que hem fet per la qualitat  i la  coresponsabilitat en totes les accions i activitats que duem a terme.

La tasca d’aquestes persones és essencial per continuar essent participatius i solidaris en els diversos àmbits de la nostra activitat, tant en el lleure educatiu, com en la inclusió social, com en la preservació del medi, amb la gent gran, en escoles.

 petit vídeo d’agraïment.

A totes i a tots MOLTES GRACIES!

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu