Seguint amb el treball iniciat pels esplais que participen de la comissió “Esplai i TIC” , en els propers mesos es desenvoluparan xerrades amb famílies. Les xerrades seran dinamitzades pels mateixos equips educatius. Han confirmat la seva participació els esplais Xino-Xano, Trencalòs, Druida de Barcelona així com Can Serra i Pubilla Cases – can Vidalet de l’Hospitalet de Llobregat.

Amb el títol “Parlem sense embuts sobre les TIC” es pretén animar les famílies a compartir les seves preocupacions sobre l’entorn digital. A més a més, els esplais tenen previst contrastar les seves propostes educatives i metodològiques sobre què i per què de la importància d’incloure les TIC a l’esplai.

Enhorabona per la iniciativa!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu