Seguint amb el treball iniciat pels esplais que participen de la comissió “Esplai i TIC” , en els propers mesos es desenvoluparan xerrades amb famílies. Les xerrades seran dinamitzades pels mateixos equips educatius. Han confirmat la seva participació els esplais Xino-Xano, Trencalòs, Druida de Barcelona així com Can Serra i Pubilla Cases – can Vidalet de l’Hospitalet de Llobregat.

Amb el títol “Parlem sense embuts sobre les TIC” es pretén animar les famílies a compartir les seves preocupacions sobre l’entorn digital. A més a més, els esplais tenen previst contrastar les seves propostes educatives i metodològiques sobre què i per què de la importància d’incloure les TIC a l’esplai.

Enhorabona per la iniciativa!

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu