Comença el cicle de xerrades “Xerrades a la Natura, una altra forma de conèixer i estima el nostre país”. Activitat que compta amb el recolzament del Departament de Cultura de la Generalitat per promoure l’ús de la llengua catalana en l’àmbit del lleure.

En continuïtat amb l’edició anterior, els centres d’esplai que participen del programa organitzen grups de conversa amb les seves famílies partint de la premissa que les excursions, en totes les seves vessants, són una porta oberta per descobrir el món i per aprendre a interpretar-lo i a estimar-lo.

Com a novetat, aquestes xerrades es realitzaran en el mateix context natural, aportant vivència i contacte amb la natura, afavorint la descoberta del territori català i amb l’objectiu que això contribueixi a l’acolliment lingüístic i a fomentar l’estima pel nostre país.

Les primeres Xerrades a la Natura les organitzarà:

  • 15 d’octubre El Centre d’Esplai Raconet
  • 29 d’octubre, Centre d’esplai Fontsanta
  • 12 de novembre, Centre d’esplai La Barretina i centre d’esplai Can Serra

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu