En la línia de la formació que s’està oferint des de la Federació Catalana de l’Esplai s’han proporcionat diferents xerrades i tallers als esplais i entitats. Aquestes formacions se centren en la nova proposta educativa que iniciem enguany, EnCORatja’t .
Les capsules formatives s’han proposat als esplais per a poder realitzar-les entre novembre i desembre i són impartides per professionals en els diferents àmbits a treballar.

Aquestes activitats estaven destinades a famílies, infants i joves i no haurien estat possible sense l’ajut de:

Xerrades i Formacions

La Federació Catalana de l’Esplai d’aquesta manera desenvolupa diverses accions formatives destinades a grups de famílies amb l’objectiu d’oferir recursos i eines que les capacitin per millorar la convivència familiar i la relació entre els diversos membres.

Aquestes oportunitats proporcionen espais d’informació i formació, on l’intercanvi d’experiències i la reflexió col·lectiva esdevenen eines que permeten millorar la tasca educativa i desenvolupar estratègies que contribueixin a un desenvolupament integral dels infants i joves.

Les formacions i xerrades també han estat destinades a trencar la barrera de la por que molts equips de monitors i monitores tenien enfront la nova proposta educativa i la seva implementació.

Els espais d’aprenentatge han estat molt demandats pels esplais i per aquest motiu alguns no s’han pogut beneficiar, tot i això, des de la Federació se seguirà treballant per a poder proporcionar més formació a aquelles entitats que aquest cop no han pogut gaudir d’elles.

 

A més, teniu l'oportunitat d'assistir a la formació de coeducació que es realitzarà a totes les UT.