Infants, joves, famílies, monitors i monitores dels esplais de la Federació Catalana de l’Esplai participarem sota el lema #Volem Acollir – Pels drets dels infants refugiats!, juntament amb la Fundació Catalana de l’Esplai, a la manifestació per l’acollida de persones refugiades i migrants que es celebrarà el proper dissabte 18 a Barcelona.

Ens sumem d’aquesta manera a la crida dirigida a totes les administracions per a que passin a l’acció i donin, ara, una resposta als milers de persones que truquen a la porta d’Europa, fugint de la guerra, la fam i la misèria, amb la demanda explicita de que es posi especial atenció en respectar els drets dels milers d’infants, sovint sols, que demanen refugi. Són el col·lectiu més vulnerable.

Ens trobarem a les 15.30h, davant del Teatre Tívoli (C/ Casp, 8 – Barcelona).

Us deixem l’enllaç al vídeo del projecte Poesia dibuixada, amb el poema Podries ser tu de la Joana Raspall.

El dissabte 18, hem de ser-hi tots i totes!

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu