Primera reunió de curs de la UT VALLÈS

 

El passat dissabte 14 de novembre al local de l’Esplai el Grup de Polinyà es va reunir la 1a UT del territori que aplega al Vallès Occidental i l’Oriental, la UT Vallès.

Amb la representació de 6 entitats sobre 9: Esplai Espirall de les Franqueses del Vallès, Esplai Grup de Polinyà, Esplai l’Olla de Caldes de Montbui, Esplai Grup de joc la Fló de Sta. Maria de Martorelles,  Esplai Riu Roig de Rubí i Esplai Guadalhorce de Terrassa.

La UT Vallès pren força i presència al territori, i va estar molt marcada per l’acompanyament que les entitats “més veteranes” volen oferir als nous esplais (Espirall i la Fló)  per posar al seu abats la trajectòria i recursos. A la reunió va tenir lloc l’#AGOfedesplai i es van compartir els diferents projectes de la Federació en relació als 20 anys de celebració.

UT Valles2

Com a proposta, el divendres 4 de març, a l’esplai Guadalhorce de Terrassa, es durà a terme una Trobada de monitors/es per a conèixer-se més i millor entre entitats, i fer una formació sobre “Animació i Dinàmiques” de la mà del Centre d’Estudis. A més, la nit serà llarga amb karaoke a l’entitat i una ruta nocturna pels millors locals terrassencs.

 

 

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu