Primera reunió de curs de la UT NORD

 

Aquest dissabte 28 de novembre, la UT Nord que aplega les entitats del Maresme, Osona, Bages, i el Gironès es va reunir a Mataró a l’esplai Enlleura’t, juntament amb 5 esplais més: esplai el Cep d’Artés, esplai la Maduixa de St. Cebrià, esplai Pica Pins d’Aiguafreda-St. Martí de Centelles, Caixa de Trons i Salsa Jove, ambdós de Girona. Donem la benvinguda a l’esplai la Maduixa!

Es va fer un repàs de les activitats d’estiu i d’inici de curs, i els projectes que aniran de la mà de la Federació i els esplais en els propers mesos. Per excel·lència l’#AGOfedesplai, i la gran tasca que té la UT Nord : preparar el gran joc de rol del diumenge. Per aquest motiu, es proposa fer una trobada més intensa durant el cap de setmana del 12-13 de març ( o bé 2-3 d’abril)  per a començar a posar fil a l’agulla i preparar la feina de l’AGO amb tots els monitors/es de la UT, així com també incloure una formació sobre “la diversitat educativa en els centres d’esplai” i  “els trastorns alimentaris” i per suposat, passar un cap de setmana de convivència i bon rollo !!!!   Aquesta, serà la 2a Trobada UT Nord !!!

 

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu