El passat diumenge 13 de març va tenir lloc la trobada de la UT Nord. És el segon any que la nostra UT prioritza fer una trobada col·lectiva d’entitats dins del pla d’actuació de curs ja que és un bon  moment per a conèixer-nos més i millor i aprofundir en aquells aspectes que no podem fer durant les reunions d’UT de curs.

Les entitats participants van ser: Esplai El Pas (Palafolls), Estiu al Pas (Palafolls), Esplai Enlleura’t (Mataró), Esplai Marcianet (St. Bartomeu del Grau), Esplai Pica Pins (Aiguafreda-St. Martí), Caixa de Trons (Girona), Esplai la Maduixa (St. Cebrià de Vallalta). Amb un total de 30 monitors/es.

Es van dur a terme dues càpsules formatives sobre “La Intervenció educativa amb infants amb necessitats educatives especials” a càrrec de la Gemma Tió i l’Ariadna Riera de l’esplai Marcianet i “les al·lèrgies i les intoleràncies” a càrrec del Ruben Hernández de la Caixa de Trons. Valorem molt positivament fer formació interna entre entitats, ja que potenciem les nostres habilitats i bagatge, i compartim experiències.

També va tenir lloc la preparació del GRAN JOC de l’#Agofedesplai, com a tasca d’UT per a l’AGO, d’on en va sortir la gravació d’un vídeo promocional (ens vam disfressar i divertir molt!!!) del joc i que aviat us arribarà…  Amb molta gana, vam gaudir d’un excel·lent dinar a càrrec dels companys de l’esplai El Pas. També durant el dinar vam compartir projectes i idees com el projecte de l’esplai Enlleura’t “Som infants, som  present” , amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa, que pretén fomentar la participació infantil a dins l’esplai i en la comunitat. Un gran projecte que liderarà juntament amb la Federació per a tots els esplais i que ja hem començat a articular.