El passat mes de Setembre, durant la celebració del Movidic, vam iniciar l’activitat #Enruta, una activitat col·lectiva que fomenta els intercanvis entre els esplais participants de la Federació Catalana de l’Esplai per tal de promoure la descoberta dels territoris així com reforçar els llaços d’amistat entre els centres. Aquesta proposta té el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

De resultes del sorteig d’emparellament el dissabte 11 de març el C.E El Tricicle (Sant Joan Despi, Barcelona) i l’Associació Juvenil Campiquipugui  (Riera de Gaià, Tarragona) es van trobar a les SITGES, punt intermedi entre les dues entitats, amb l’objectiu de realitzar activitats d’intercanvi i descoberta del municipi. També l’esplai Trencalòs i l’esplai Diversitat Lúdica van organitzar la seva trobada tot fent una excursió al castell de Burriac.

 

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu