El passat mes de Setembre, durant la celebració del Movidic, vam iniciar l’activitat #Enruta, una activitat col·lectiva que fomenta els intercanvis entre els esplais participants de la Federació Catalana de l’Esplai per tal de promoure la descoberta dels territoris així com reforçar els llaços d’amistat entre els centres.

De resultes del sorteig d’emparellament el dissabte 11 de març el C.E El Tricicle (Sant Joan Despi, Barcelona) i l’Associació Juvenil Campiquipugui  (Riera de Gaià, Tarragona) es van trobar a les SITGES, punt intermedi entre les dues entitats, amb l’objectiu de realitzar activitats d’intercanvi i descoberta del municipi.

Prèviament a la trobada, per tal d’escalfar motors els monitors i monitores de les dues entitats van realitzar activitats de motivació per als infants i joves participants. Podeu veure el vídeo que van elaborar a través del següent enllaç: vídeo presentació esplai Tricicle

Un cop a Sitges, van barrejar grups d’ambdós esplais i de manera autònoma (els Joves) o acompanyats pels monitors/es (Mitjans) van visitar llocs tan emblemàtics de Sitges com ara el Cau Ferrat, l’ermita de Sant Sebastià, el C/Major i eix comercial, el Passeig Marítim, el Palau Maricel… Tot plegat acabant amb un dinar de germanó a la platja.

Sens dubte una activitat molt engrescadora entre dues entitats que, tot i treballar amb dues realitats molt diferents, comparteixen els mateixos valors.

 

Share This