Esplais! Esperem que esteu aprofitant aquests dies per cuidar-vos molt i fer bondat seguint les indicacions que ens estan donant amb la campanya #joemquedoacasa.

Volem situar-vos en alguns projectes i accions que hem hagut d´aplaçar i en el que estem treballant aquests dies des de casa: 

  1. Repte col·lectiu: Més ponts menys murs

Degut a les circumstàncies actuals aturem temporalment la campanya. Anirem parlant, però des de l´equip d´innovació i continguts han valorat posposar-la al mes de maig, amb Festa Esplai com a tret de sortida de les activitats de la pròpia campanya, i durant la setmana següent, culminant  amb els dies 14 i el 15 amb l’acció col·lectiva de pintada dels murs. Quan tinguem més informació, us la farem arribar.

  1. Edulleure, Maia i Inclusió i treball

Formacions o projectes que s´havien de portar a terme en les properes setmanes i que estan posposats fins que reprenem l´activitat normalitzada.

  1. Properes activitats. Projectes amb els que esperem retrobar-nos

Durant aquests dies l´equip tècnic estem treballant en els següents projectes:

Excursió i acampada Movijove: Teníem pendent fer l’excursió de Movijove el passat 13 de març. Estem treballant amb la idea de fer-la el dissabte 9 de maig previ a Festa Esplai i diumenge anar plegades a la Festa. És una proposta que encara no està ratificada per Movijove. Pel que fa a l´acampada Jove (23 i 24 de maig) treballem amb la idea que la podem portar a terme.  Ens mancarà temps per a fer feina amb la comissió, per tant el que restava pendent del projecte ho avançarem des de l´equip tècnic.

Projectes UT: estem treballant en acabar de definir els projectes de les unitats territorials. És molt possible que la Trobada Anoia- Alt Penedès prevista pel 18 i 19 d´abril               l´haguem de suspendre i buscar una nova data. De totes maneres, si teniu idees per a poder dur a terme els projectes i les trobades, feu-nos-les arribar!

Festa Esplai: des de l´equip tècnic estem treballant en una proposta d´activitats per tal d´avançar feina. Us proposem que en aquests dies de confinament treballeu amb els vostres infants i joves, i famílies propostes d’idees per la Festa. Recuperem la dinàmica que us vam proposar l´any passat: A Festa Esplai digues la teva! Feu-nos arribar propostes!

Campanya d’estiu: com ja vam avançar en la reunió d´estiu ja teniu penjat a l´Intrafede tota la documentació necessària i us recomanem que aneu introduint les activitats        d´estiu al programa de socis, gestor d´activitats i web d´estiu. Qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres.

  1. Altres informacions.

Certificats generalitat: en breu us farem arribar els certificats que ens demana la generalitat per justificar els ajuts que rebeu per part de la Fundació, a banda recull les dades de participació d’infants, joves i equip educatiu de la vostra entitat. Us demanem que en la mesura del possible ens els feu arribar escanejats (sabem que les circumstàncies no ajuden i que pot ser heu de fer algun treball d’enginyeria (corta i pega d’algun document que tingueu) per aconseguir les signatures que calen.

Comunicacions esplais: ens hem proposat fer un pla de comunicació per aquests dies i mantenir el contacte amb els esplais i fer comunicacions diàries a través de xarxes socials, bloc de la Fede o correus.

Això es tot per ara, i recordeu que estem aquí pel que necessiteu, que la força ens acompanyi, no oblideu que estem al vostre costat!

 

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu