Esplais! Esperem que esteu aprofitant aquests dies per cuidar-vos molt i fer bondat seguint les indicacions que ens estan donant amb la campanya #joemquedoacasa.

Volem situar-vos en alguns projectes i accions que hem hagut d´aplaçar i en el que estem treballant aquests dies des de casa: 

  1. Repte col·lectiu: Més ponts menys murs

Degut a les circumstàncies actuals aturem temporalment la campanya. Anirem parlant, però des de l´equip d´innovació i continguts han valorat posposar-la al mes de maig, amb Festa Esplai com a tret de sortida de les activitats de la pròpia campanya, i durant la setmana següent, culminant  amb els dies 14 i el 15 amb l’acció col·lectiva de pintada dels murs. Quan tinguem més informació, us la farem arribar.

  1. Edulleure, Maia i Inclusió i treball

Formacions o projectes que s´havien de portar a terme en les properes setmanes i que estan posposats fins que reprenem l´activitat normalitzada.

  1. Properes activitats. Projectes amb els que esperem retrobar-nos

Durant aquests dies l´equip tècnic estem treballant en els següents projectes:

Excursió i acampada Movijove: Teníem pendent fer l’excursió de Movijove el passat 13 de març. Estem treballant amb la idea de fer-la el dissabte 9 de maig previ a Festa Esplai i diumenge anar plegades a la Festa. És una proposta que encara no està ratificada per Movijove. Pel que fa a l´acampada Jove (23 i 24 de maig) treballem amb la idea que la podem portar a terme.  Ens mancarà temps per a fer feina amb la comissió, per tant el que restava pendent del projecte ho avançarem des de l´equip tècnic.

Projectes UT: estem treballant en acabar de definir els projectes de les unitats territorials. És molt possible que la Trobada Anoia- Alt Penedès prevista pel 18 i 19 d´abril               l´haguem de suspendre i buscar una nova data. De totes maneres, si teniu idees per a poder dur a terme els projectes i les trobades, feu-nos-les arribar!

Festa Esplai: des de l´equip tècnic estem treballant en una proposta d´activitats per tal d´avançar feina. Us proposem que en aquests dies de confinament treballeu amb els vostres infants i joves, i famílies propostes d’idees per la Festa. Recuperem la dinàmica que us vam proposar l´any passat: A Festa Esplai digues la teva! Feu-nos arribar propostes!

Campanya d’estiu: com ja vam avançar en la reunió d´estiu ja teniu penjat a l´Intrafede tota la documentació necessària i us recomanem que aneu introduint les activitats        d´estiu al programa de socis, gestor d´activitats i web d´estiu. Qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres.

  1. Altres informacions.

Certificats generalitat: en breu us farem arribar els certificats que ens demana la generalitat per justificar els ajuts que rebeu per part de la Fundació, a banda recull les dades de participació d’infants, joves i equip educatiu de la vostra entitat. Us demanem que en la mesura del possible ens els feu arribar escanejats (sabem que les circumstàncies no ajuden i que pot ser heu de fer algun treball d’enginyeria (corta i pega d’algun document que tingueu) per aconseguir les signatures que calen.

Comunicacions esplais: ens hem proposat fer un pla de comunicació per aquests dies i mantenir el contacte amb els esplais i fer comunicacions diàries a través de xarxes socials, bloc de la Fede o correus.

Això es tot per ara, i recordeu que estem aquí pel que necessiteu, que la força ens acompanyi, no oblideu que estem al vostre costat!