El proper 15 de setembre, a Centre Esplai (Prat de Llobregat) comença el nou curs pels esplais de la Federació Catalana de l’Esplai amb Movidic, la tradicional trobada dels equips de monitores i monitors que esdevé un espai d’intercanvi i enfortiment dels vincles.

Enguany Movidic 2018 arriba amb algunes novetats, i amb l’objectiu de continuar treballant la proposta educativa “EnCORatja’t, per la igualtat de gènere i la violència zero des del lleure”.

Inici de la Jornada

Començarem el dia amb una benvinguda més institucional, per donar pas a una taula rodona on els esplais explicaran la seva experiència davant aquest primer any de desenvolupament de Encoratja’t.

A continuació Josep Maria Puig i Rovira (Catedràtic de Teoria de l’Educació en la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona) realitzarà la conferència  “Educar és ensenyar a viure”, la quals ens farà repensar la nostra tasca educativa.

Espais formatius

Després d’esmorzar continuarem amb un ventall de tallers per aprofundir continguts en tres àmbits d’actuació: metodologies educatives, foment de la igualtat i la violència zero, i gestió d’entitats.

Finalment la jornada acabarà amb un dinar col·lectiu de germanor i l’actuació estel·lar del grup “Las Fritas”.

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu