Arriba la Setmana pels Drets de la Joventut 2015!

 

Ja està en marxa el projecte “Setmana pels Drets de la Joventut 2015″, la qual es realitza a Centre Esplai des del 23 al 29 de novembre!

Aquest és un espai de reflexió i aprenentatge sobre els drets dels i les joves,  a partir de l’experiència de joves de Catalunya i alhora d’altres països. Enguany comptarem amb joves de Itàlia, Portugal, França i Catalunya.

Totes les entitats que tinguin grups de joves de 16 anys endavant estan convidades a  participar de la següent manera:

  • Podeu participar amb els vostres grups de joves: els dies divendres 27+ dissabte 28+ diumenge 29 de novembre.
  • Joves més de 16 anys acompanyats/des pels seus monis.
  • La opció de participar divendres+dissabte+diumenge costa aprox. 60€ ( depèn dels apats).
  • La opció de participar dissabte i diumenge, fins abans de dinar diumenge és de 31€.
  • Per tal de participar, cal fer la inscripció on line, que ens uns dies estarà activa aquí: https://projectes.fundesplai.org/setmana-drets-joventut/inscripcions/

L’eix central o tema del projecte, aquest any 2015 és:       BENESTAR I SALUT

La salut, tal i com recull l’article 25 de la Declaració dels Drets Humans, és un dret fonamental de totes les persones. Però els drets també impliquen deures, i la nostra societat actual ens planteja grans reptes per viure en coherència amb la responsabilitat individual i col·lectiva que implica preservar la salut.

Aquesta definició circumscriu a la salut i el Benestar dins d’un triangle, sent els seus extrems les dimensions, físiques, mentals i socials. No obstant això, el concepte de salut i benestar ha de prendre en compte l’ésser humà com un ésser total. D’aquest principi va sorgir el terme de salut holística.

És en aquest marc que treballem la Setmana pels Drets de la Joventut 2015.

Per a més informació podeu consultar el blog:  .https://projectes.fundesplai.org/setmana-drets-joventut/que-es-spdj2015/