Setena edició del programa

Enguany portem a terme una nova edició del programa de Vídeo Espots amb els grups de joves. Aquest té per objectiu promoure l’ús del català entre el jovent a partir de la creació de curtmetratges. En aquest projecte els mitjans audiovisuals serveixen per manifestar les opinions i les expressions artístiques dels joves, amb el català com a llengua vehicular. Aquest projecte és possible gràcies al suport del departament de Política Lingüística de la Generalitat ( El finançament de les actuacions subvencionades prové de la Junta d’Herències) i de l’Ajuntament de Barcelona.

Actuar davant els estereotips i els prejudicis

Totes les produccions prenen com a fil argumental la proposta educativa nuSOS posant el focus en els fets migratoris, el refugi, les pors i prejudicis que existeixen en relació a les persones que migren o la diversitat com a valor positiu i indispensable per a la convivència. Des d’aquesta perspectiva el projecte es converteix en una petita iniciativa d’aprenentatge servei.

Esplais participants

En aquesta edició participen del projecte:

Esplai Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat.

Esplai Enlleura’t de Mataró.

Esplai Druida de Barcelona.

Esplai la Tortuga de Barcelona.

Esplai Comkedem de Barcelona.

 

 

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu