Fundesplai, així com la Federació Catalana de l’Esplai, mostren el seu rebuig frontal a qualsevol forma de racisme i xenofòbia en relació als fets violents que estan passant a la frontera entre Grècia i Turquia amb l’arribada de persones migrades a diferents territoris com Lesbos o Quios.

Els Drets humans i els Drets dels infants no es trepitgen i cal que dia a dia els seguim defensant. Entre d’altres, l’article 22 de la Convenció dels Drets dels Infants reconeix explícitament l’obligació dels països de protegir els infants refugiats i garantir el seus drets. Els articles 38 i 39 fan menció específica a la situació dels infants que viuen conflictes armats o que fugen d’ells.

Creiem en una educació en valors transformadora, que construeix i garanteix un món més just i igualitari.

Ens sumem a aquelles accions i manifestos que denuncien aquesta greu vulneració de drets i seguirem treballant des de l’acció educativa promovent els drets humans i dels infants.

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu