El Departament de Governació i Relacions Institucionals conjuntament amb el Departament d’Ensenyament han publicat una nova Guia per a la gestió de la diversitat religiosa als centres educatius de Catalunya.

La publicació exposa la normativa que cal seguir i els criteris per a la seva aplicació. Aborda les festes religioses en els centres, el vestuari i l’ús de símbols, l’alimentació als menjadors escolars, les matèries del currículum escolar i el dol en el context educatiu.

Aquesta guia doncs,  pot ser un recurs que ens permet treballar les competències centrades en el conviure i habitar el món, des del respecte, la reflexió crítica i el reconeixement de la diversitat religiosa, de pensament i de consciència. A la Federació ens caracteritzem per per la pluralitat i la diversitat dels nostres infants i joves, de manera que amb aquest recurs podem estar al dia d’una realitat molt canviant i no sempre prou coneguda en la nostra societat.

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu