En el marc de la proposta educativa EnCORatja’t s’ha elaborat una extensa Guia de contes i novel·les per la igualtat de gènere i la violència zero, 120 lectures coeducatives, classificades per edats amb una petita ressenya.

Amb la primavera, ja s’olora una de les festivitats més boniques del nostre país, una festa que es viu al carrer i on molts esplais preparen activitats comunitàries al voltant de la llegenda, de la lectura, dels contacontes, i organitzen campanyes econòmiques amb la tradicional venda de llibres i roses.

Aquesta és una gran ocasió per anar mes enllà en la feina que fem als esplais, potenciant les lectures que afavoreixen l’educació per la violència zero i la igualtat de gènere.

Esperem que gaudiu de la guia i us sigui d’utilitat!!!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu