La web Camins, valors de l’excursionisme a l’esplai, ha incorporat recentment nous recursos.

A l’apartat Troba la teva excursió , trobareu noves propostes d’excursions que ens han fet arribar els esplais Bellvitge, Pubilla Cases – Can Vidalet i Pingüí. Us recordem que aquest apartat es nodreix de la col·laboració de tots els esplais i constitueix un dels reptes col·lectius que vam acordar: arribar a tenir 100 fitxes d’excursions. Animeu-vos a emplenar la fitxa CAMINS ressenyant les vostres excursions!

A l’apartat de Recursos d’Interès , trobareu la publicació “Anem preparats 2016” editada per Joventut per oferir les informacions i les recomanacions necessàries per garantir un bon nivell qualitatiu en totes les activitats d’educació en el lleure durant l’estiu. I el material educatiu, “Què cal fer en cas d’emergència? Consells per a l’autoprotecció”, elaborat per protecció civil per treballar amb infants temes de seguretat.

Properament i pensant en les activitats d’estiu penjarem noves fitxes d’activitat per seguir  treballant els valors de l’excursionisme.

Comissió Proposta Educativa

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu