La web Camins, valors de l’excursionisme a l’esplai, ha incorporat recentment nous recursos.

A l’apartat Troba la teva excursió , trobareu noves propostes d’excursions que ens han fet arribar els esplais Bellvitge, Pubilla Cases – Can Vidalet i Pingüí. Us recordem que aquest apartat es nodreix de la col·laboració de tots els esplais i constitueix un dels reptes col·lectius que vam acordar: arribar a tenir 100 fitxes d’excursions. Animeu-vos a emplenar la fitxa CAMINS ressenyant les vostres excursions!

A l’apartat de Recursos d’Interès , trobareu la publicació “Anem preparats 2016” editada per Joventut per oferir les informacions i les recomanacions necessàries per garantir un bon nivell qualitatiu en totes les activitats d’educació en el lleure durant l’estiu. I el material educatiu, “Què cal fer en cas d’emergència? Consells per a l’autoprotecció”, elaborat per protecció civil per treballar amb infants temes de seguretat.

Properament i pensant en les activitats d’estiu penjarem noves fitxes d’activitat per seguir  treballant els valors de l’excursionisme.

Comissió Proposta Educativa

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu