Ja arriba el Movidic!

Després de dos estius marcats per la pandèmia de la COVID-19, amb confinaments, protocols d’higiene i seguretat i mil i un entrebancs, hem pogut tornar a recuperar les dinàmiques habituals de les activitats d’estiu. Ens hem reinventat una vegada més per a fer d’aquest estiu un estiu per a tothom, on les rialles i la diversió han seguit caracteritzant els casals, les rutes, les colònies, els campaments, els intercanvis i els camps de treball. Amb el vostre esforç heu aconseguit, una vegada més, posar de manifest l’essencialitat del lleure, i heu seguit al peu del canó tant a les activitats de vacances com les de tot l’any.

Ja fa dos anys i mig que desitjàvem que arribés el moment de poder fer una activitat de cap de setmana amb totes i tots vosaltres. És per això que amb tota la il·lusió ens caracteritza, el 17 i 18 de setembre tindrà lloc la primera cita dels esplais, el MOVIDIC, a Sau. Ja sabeu que aquesta gran trobada constitueix el tret de sortida del nou curs a la Fede i esdevé un espai per a l’intercanvi i l’enfortiment dels vincles, la diversió i la reflexió.

El Movidic 2022 arriba amb novetats. Encetem el curs amb la presentació de Movidic 2022, una jornada de cap de setmana on es presentarà el segon any de “MCM, una proposta educativa pel dret a l’alimentació saludable i sostenible, el repte del malbaratament alimentari” i acollirà diferents activitats formatives, lúdiques, d’intercanvi i moltes sorpreses.

Podeu consultar el programa de la jornada a continuació:

Organització de la jornada

Durant el matí de dissabte us estarem esperant a tots i totes amb moltes ganes a Sau, on ens anirem distribuint per les cases i facilitarem espais per a totes aquelles entitats que desitgin treballar internament. A la tarda realitzarem l’acte més formal amb la benvinguda institucional, així com la presentació del segon any de la proposta educativa acompanyada de personatges, expertes i experts sobre la matèria i moltes sorpreses més. Després de la presentació durem a terme diferents píndoles formatives, i culminarem el dia amb un sopar de germanor, un bingo (versió Esplais) i música amb PD Petxina.

De cara a diumenge pel matí arrencarem de manera ben potent fent la primera cursa de quadrigues per a monitores i monitors de la Federació (rebreu més informació més endavant). Després hi haurà de nou un espai per a què els equips educatius feu treball intern d’entitat, a la vegada que es desenvoluparan activitats lúdiques per a tota aquella que s’hi animi.

Us hi esperem a totes i tots amb les piles ben carregades!

Per a més informació o per a realitzar la inscripció a la jornada, consulteu l’espai Movidic a la nostra Intrafede.

Seguim!