Un cop superat aquest segon estiu marcat per la COVID-19, encetem un nou curs amb nous reptes, però sobretot amb moltes ganes i il·lusió. Els entrebancs que heu anat superant mica en mica, els protocols que ha calgut adaptar per a poder realitzar les activitats – casals, campaments, colònies, rutes… – els confinaments preventius no han sigut suficients per aturar-vos; de fet, heu avançat com mai, donant compte de la necessitat i l’essencialitat del lleure educatiu, tant al llarg de l’estiu, com al llarg de tot l’any.

Per tal d’iniciar el curs, i després de gairebé dos anys sense fer una trobada presencial, es durà a terme el #MOVIDIC21 de manera presencial a Centre Esplai. Per tal d’adequar la trobada a les directrius i els protocols i, d’aquesta manera, poder desenvolupar la jornada amb les mesures de seguretat necessària, s’ha hagut de variar lleugerament la dinàmica habitual (Covid Edition a part) del MOVIDIC. Tant és així que no hi haurà moments massius, sinó que cada participant anirà a l’aula on més endavant durà a terme la píndola formativa, esdevenint cada grup formatiu un grup bombolla a mantenir al llarg de la diada.

El #MOVIDIC21, tindrà lloc el dissabte 18 de setembre. A l’inici de la jornada podreu gaudir d’una benvinguda en clau d’humor. Pel que ens ha arribat, no us ho podeu perdre… A més a més, ha arribat l’hora de presentar la Proposta Educativa que ens acompanyarà aquests propers dos cursos: Menjar Canvia el Món, una proposta educativa pel dret a l’alimentació saludable i sostenible, amb un nou eix d’animació i un seguit d’activitats i reptes ben interessants. En relació a aquesta nova proposta educativa, es presentarà la propera inauguració de l’exposició “Menja, Actua, Impacta”, en el marc de la capitalitat mundial de Barcelona de la Alimentació Sostenible de 2021.

Després d’un petit refrigeri, la segona part de la jornada està destinada al desenvolupament de píndoles formatives pels equips educatius de les entitats, encarades, tant a la proposta educativa com a d’altres àmbits i necessitats d’esplais i monis.

Podeu consultar el programa de la jornada a continuació:

Per a més informació o per a realitzar la inscripció a la jornada, consulteu l’espai Movidic a la nostra Intrafede.

Seguim!