Un any més volem agrair-vos la vostra participació i implicació al MOVIDIC. 

No us podeu imaginar la il·lusió que ens va fer veure-us arribar a Centre Esplai. Feia 588 dies del darrer cop que ens vàrem trobar de forma presencial com a moviment, 588 dies en que les noves tecnologies ens han permès garantir la continuïtat dels projectes, de les comissions, mantenir el contacte i cuidar-nos, compartir neguits, frustracions, malestars… però també èxits, fites aconseguides i moments dolços, que han estat molts. Moltes gràcies pel vostre compromís absolut amb el lleure, amb la Federació i amb la societat en general.

Enguany, hem pogut recuperar una trobada presencial, tot i no poder estar totes plegades, amb 250 monitors i monitores de 35 esplais. Demanar-vos disculpes pel problemes tècnics de la primera part, pels que no vau poder veure el gag de Rusqui i Ferrando, aquí el teniu!

Desitgem que els espais formatius responguessin a les vostres expectatives. Especial menció a la presentació de la nova proposta educativa Menjar Canvia el Món, pel dret a l’alimentació saludable i sostenible.

Tenim un curs per endavant ple de propostes i projectes col·lectius: el 20 de novembre amb #DretAlimentació20N, el 26 de març amb la campanya col·lectiva #Alnatural i les accions del 25è aniversari, el 25X25 (625 kilòmetres en excursions) i la cançó de la Fede. Per a poder participar de la creació de la cançó, cliqueu aquí, i si feu alguna excursió amb algun grup de la vostra entitat ompliu aquest formulari. Ah, i què ens dieu de la fantàstica samarreta que hem pogut estrenar?

Ens retrobem a les comissions, a les unitats territorials i us emplacem el proper 12-13 de març a participar de l’AGOfedesplai22.

Bon inici de curs i no ho oblidem: Lleure Essencial, Lleure Segur!!

Aquí teniu una selecció de fotografies de dissabte: