Més participació en els espais de govern de les entitats!

 

Dissabte 28, la PINCAT (Plataforma Infància de Catalanlunya) va reunir 80 infants, joves i els seus referents educatius en un seminari per reflexionar sobre la seva participació en els espais de govern de les entitats. Deixar de participar per passar a formar part dels centres, en diàleg permanent adults i infants. Un veritable repte i una fita històrica com va subratllat la professora i experta en participació infantil Ana Novella, que va assistir al seminari. Els infants i els joves ho tenen clar: volen que se’ls escolti més! Tot i que també reconeixen que han d’estar disposats a comprometre’s i responsabilitzar-se.

Durant el seminari es van exposar experiències i projectes que des de les diferents  entitats (esplais, caus, CRAES, centres de medi obert…), i junt amb els seus infants i joves han començat aplicar per afavorir la participació en la governança. Aquest procés tot just acaba de començar i pretén culminar al juny quan  es retrobarem per compartir els resultats.

 

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu