Demà #24M: Vaga global pel clima

Es farà una gran manifestació simultània d’infants i joves a moltes ciutats de tot el planeta, organitzada pel moviment #FridaysForFuture.

El 15 de març es van manifestar prop de 50.000 estudiants de tot Catalunya (segons els organitzadors), demà segur que aconseguirem ser més! T’hi sumes?

T’animem a què participis a la manifestació amb la família, els amics, amb l’esplai; a què parleu del tema amb els infants i joves. Si necessites recursos, aquí en podràs trobar: recursos #FridaysForFuture Fundesplai.

 
Empoderem-nos contra el canvi climàtic!

“Necessitem esperança, és clar. Però el que necessitem més encara que l’esperança és acció. Un cop comences a actuar, l’esperança és arreu. En lloc d’esperança, hem de buscar acció. Així, i només així, l’esperança arribarà”. Greta Thunberg.

Recorda: Demà divendres 24 de maig a la tarda. En aquesta imatge publicada al facebook de Fridays For Future Barcelona podràs veure tots els punts de trobada i horaris

 

 

 

fes córrer la veu

#Fridaysforfuture

#24M

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu