Des de la Federació Catalana de l’Esplai, juntament amb Fundesplai (Fundació Catalana de l’Esplai), ens sumem a la manifestació del proper dissabte 26 d’agost per la condemna dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

Sota el lema “Barcelona, no tinc por”, tota la ciutadania, està cridada a participar en la gran manifestació que es celebrarà a les 18.00 hores. La capçalera de la manifestació estarà situada a l’altura de la Gran Via de les Corts Catalanes, i finalitzarà a la plaça de Catalunya, on hi haurà un escenari per celebrar l’acte final de la marxa.

Des de la plataforma “Barcelona no tinc por” s’ha creat un espai  perquè totes les entitats que ho desitgin puguin inscriure’s i fer públic el seu compromís amb la convocatòria de la manifestació d’aquest dissabte. Podeu consultar el següent enllaç: https://notincpor.barcelona.cat/adhesions/ca/missatges/

Des dels esplais treballem perquè els infants aprenguin a conviure en una “cultura de pau”, aprenent a resoldre els seus conflictes mitjançant el diàleg, l’empatia i la valoració de la diversitat. Amb aquest objectiu, ens sumem, i convidem a tots els esplais de la Federació, a dir  en veu alta que rebutgem totes les mostres de violència per fer una crida conjunta a la pau. 

 #NOTINCPOR