Ja es aquí la Campanya del Dret al Lleure de l’any 2018!

Enguany, en el marc del programa educatiu “ EnCORatja’t ,” desenvoluparem la proposta “#encoratjatxladiversitat” per fomentar el Dret a la no discriminació (art. 2) i el Dret a educar-se envers una cultura de pau (art.29). Una proposta per reivindicar la singularitat de totes les persones promovent el dret a la diferència i a la diversitat de gènere, afectiva i sexual

Aquesta campanya vol reivindicar la singularitat de totes les persones promovent el dret a la diferència i a la diversitat de gènere, afectiva i sexual.

Acció reivindicativa per celebrar el 20 de novembre de 2018.

Una activitat col·lectiva i simultània arreu del territori català a favor dels Drets de l’Infant i per a reivindicar el Dret a la diversitat.

L’acció consistirà en demanar la col·laboració als ajuntaments per tallar algun carrer de la ciutat i  realitzar jocs amb els infants, les famílies i la comunitat. Jocs per sensibilitzar sobre el dret a la diferència. Així mateix, durant l’acte, volem pintar algun espai del mobiliari públic (preferiblement un banc) amb la bandera LGTBI, símbol que representa la nostra reivindicació en un dia tan especial. Finalitzarem l’acció amb la lectura d’un manifest col·lectiu.

És molt important comptar amb la participació activa i el lideratge dels infants i joves en la preparació i realització d’aquesta activitat reivindicativa. Recordeu que per a realitzar qualsevol acció al carrer cal demanar permisos als ajuntament. Aquí us deixem un model de carta per gestionar-ho.

Per veure la proposta sencera cliqueu aquí