Aquest dissabte dia 9 de març es durà a terme una nova edició de les Jornades de la Federació en un format ben especial. Com ja sabeu, aquest espai col·lectiu és el moment més trascendental com a entitat, ja que és on tradicionalment hem desenvolupat les assemblees generals amb totes les entitats federades. Enguany, celebrarem la XXVII Assemblea de la Federació Catalana de l’Esplai, tota una fita i molts anys viatjant al costat dels esplais.

Com de costum, encetarem la diada retrobant-nos a l’alberg Centre Esplai, donant el tret de sortida de la jornada amb el Plenari, on presentarem en termes generals els moments més importants d’aquest any, posant el focus en la mirada més emocional i en la proposta educativa “Estima”. Posteriorment, i després de l’esmorzar, ens distribuïrem en 10 espais formatius entorn la proposta educativa i el benestar físic i emocional, així com d’altres formacions més encarades en la tasca del dia a dia a l’Esplai. Simultàniament es durà a terme l’Assemblea, on es tractarà l’informe de gestió de l’any 2023 i també el pla econòmic, a més a més d’aprovar les noves línies d’actuació d’aquest 2024.

Aquesta edició, a més, compta amb una sopresa ben especial, i és que es durà a terme el primer MoniRal·li de la Federació, on els equips educatius podran gaudir d’una adaptació de l’activitat amb més història de la comissió de Movijove, una gimcana descentralitzada d’allò més esbojarrada. Podeu veure testimonis històrics d’aquesta activitat en el següent vídeo.

Aquesta trobada és possible gràcies al suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Per a més informació, no dubteu en donar un cop d’ull a l’apartat de les Jornades de la Federació de la Intrafede, on hi podreu trobar tots els documents d’interès relacionats amb la diada.

Us hi esperem a totes, tenim unes quantes sorpreses preparades per a totes vosaltres!