Com preparem l’estiu?

Com sabeu per aquestes dates, us recordem alguns aspectes que són necessaris per a tirar endavant les activitats d’estiu, i de ben segur que ho teniu present, però cal que prengueu especial atenció en tots els aspectes que us detallem. A més a més sabeu que disposeu de la “Guia ràpida d’Estiu 2016” on també us detallem tot el necessari per preparar les activitats d’estiu.

 

Notificacions

Recordeu que 20 dies abans de l´inici de l´activitat heu de notificar les activitats d´estiu que realitzareu. En el cas de casals d´estiu, us recomanen que ho feu per setmanes. Us adjuntem l´enllaç:

Notificació activitats d´estiu

  • Si comenceu el casal el dia 22/06, heu de notificar màxim el 01/06 !! (si ho intenteu el dia 2, us pot donar problemes)
  • cal que notifiqueu per setmanes el casal no tot el casal conjunt !! encara que no tingueu tots els infants apuntats i monitors/es que estaran presents a l’activitat notifiqueu igualment (complint ràtios) després podreu modificar la notificació. Aquesta fórmula permet tenir una informació real del que succeeix en cada setmana.

 

Assegurances

A principis de juny des del Servei jurídic de Suport s’enviarà el correu per fer les ampliacions de les assegurances d´estiu. Tingueu en compte que estem parlant de les ampliacions i que, per tant, només heu de consignar el nombre d’usuaris i monitors/es que voleu ampliar i no el número total d’usuaris.

Pels qui marxeu fora de Catalunya, recordeu que cal tramitar també, l’assegurança extra d’assistència en viatges.

 

Guia d´estiu i protocol d´emergència

Us facilitem novament una Guia ràpida d´estiu que us pot ser útil per organitzar les vostres activitats i fer un bon dossier d’estiu, a més del protocol d’emergència. Adjuntat també!

També us recomanem que l’equip faci una lectura atenta del següent document: l’Anem preparats 2016!!

 

 

Certificat negatiu de delinqüència sexual

És requisit per a l’accés i exercici de qualsevol activitat educativa que impliqui contacte habitual amb menors, disposar del certificat negatiu de delinqüència sexual, com us hem anat informat en els darrers mesos,  de caràcter obligatori. Si encara no el teniu, la forma més ràpida per aconseguir-lo , és dirigir-vos al vostre Ajuntament i demanar el certificat electrònic de signatura digital per a fer tràmits amb l’Administració, a continuació, entrar al web https://sede.mjusticia.gob.es/cs/Satellite/Sede/es/tramites/certificado-registro-central i fer el tràmit. S’obté immediatament.

 

Visites d´estiu

Com sabeu cada any us venim a veure alguns de vosaltres durant les activitats d´estiu. En el cas que vulgueu que vinguem abans per revisar documentació o possibles dubtes, ens ho feu saber i allà hi serem!

 

BON ESTIU!!