Com preparem l’estiu?

Arribats a aquestes dates us volem recordar alguns aspectes que són necessaris per a tirar endavant les activitats d’estiu. Ben segur que ho teniu present, però cal que prengueu especial atenció als aspectes que us detallem a continuació. A més a més sabeu que disposeu de la “Guia Estiu 2017″ on també us detallem tot el necessari per preparar les activitats d’estiu.

 Notificacions

Recordeu que el termini de presentació de la notificació és de fins a 7 dies abans de l’inici de l’activitat si es fa per via electrònica, o de 20 dies si es fa presencialment en un registre oficial.

Casal d’estiu: cal que notifiqueu per setmanes el casal no tot el casal conjunt !! encara que no tingueu tots els infants apuntats i monitors/es que estaran presents a l’activitat notifiqueu igualment (complint ràtios) després podreu modificar la notificació. Aquesta fórmula permet tenir una informació real del que succeeix en cada setmana.

Us adjuntem l´enllaç: Notificació activitats d´estiu

Assegurances

Des de Servei jurídic de Suport s’ha enviat un correu per fer les ampliacions de les assegurances d´estiu. Tingueu en compte que estem parlant de les ampliacions i que, per tant, només heu de consignar el nombre d’usuaris i monitors/es que voleu ampliar i no el número total d’usuaris.

Pels qui marxeu fora de Catalunya recordeu que cal tramitar, a més a més, l’assegurança extra d’assistència en viatges.

Guia d´estiu i protocol d´emergència

Us facilitem novament una Guia ràpida d´estiu que us pot ser útil per organitzar les vostres activitats i fer un bon dossier d’estiu, a més del protocol d’emergència. Adjuntat també!

També us recomanem que l’equip faci una lectura atenta del següent enllaç: Anem Preparats

Certificat negatiu de delinqüència sexual

És requisit per a l’accés i exercici de qualsevol activitat educativa que impliqui contacte habitual amb menors, disposar del certificat negatiu de delinqüència sexual, com us hem anat informat en els darrers mesos,  de caràcter obligatori. Si encara no el teniu, la forma més ràpida per aconseguir-lo , és dirigir-vos al vostre Ajuntament i demanar el certificat electrònic de signatura digital per a fer tràmits amb l’Administració, a continuació, entrar al web https://sede.mjusticia.gob.es/cs/Satellite/Sede/es/tramites/certificado-registro-central i fer el tràmit. S’obté immediatament.

Visites d´estiu

Com sabeu cada any us venim a veure alguns de vosaltres durant les activitats d´estiu. En el cas que vulgueu que vinguem abans per revisar documentació o possibles dubtes, ens ho feu saber i allà hi serem!

 

 

BON ESTIU!!