AQUEST ESTIU TORNEN ELS INTERCANVIS!

Els passats 13, 14 de maig, una delegació de la Federació va tenir la oportunitat de visitar els companys de Leo Lagrange Sur-Est, en el marc de l’intercanvi europeu que tindrà lloc aquest estiu a Auzat (Pirineu Frances).

A l’intercanvi participaran 10 joves de l’Esplai GISC i l’Esplai Can Serra, juntament amb 10 joves del Servei Juvenil de Sant Paul de Jarrat.

Durant la trobada prèvia vàrem poder conèixer els projectes de lleure de Leo Lagrange a la regió Sud Est de França, i també destinar tota una jornada al treball previ dels equips educatius que formaran part del projecte.

Vàrem visitar els espais on es desenvoluparà l’intercanvi i vàrem poder conèixer de primera mà el projecte que es planteja, que per cert… fa mooooolt bona pinta!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu