Atenció!!

Dissabte 5 de març, ens trobarem amb més de 70 joves, adults i monitors/es de les entitats de: Acordis (l’Hospitalet Ll.), grup Gepis Club d’Esplai Bellvitge (l’Hospitalet Ll.), Disprat Lleure (El Prat Ll.) i el nou esplai Macedònia (Castelldefels) per a inaugurar la 1a Gimcana digital de Barcelona #‎inclusivecircuits‬ @annetavives i que la Comissió de suport a la disCapacitat ha dissenyat! Una nova aventura, una nova experiència sense barreres! #‎camins‬ ‪#‎20anys20cims‬

L’objectiu principal del projecte és acostar la muntanya i la natura a les persones amb més dificultats, i que la muntanya no sigui un obstacle més a les seves vides.

La cita començarà, a les 10h, des del carrer Mühlberg-Barcelona (barri Carmel) i promet fantàstiques panoràmiques, molta diversió, esforç, natura i amistat.
A més, comptarem amb la presència d’Eduard Jornet, que no cal dir-vos de qui es tracta! i moltes sorpreses més…..

Per a més informació: federacio@fundesplai.org

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu