Com- prenem l´adolescència? 

 

Des de la Federació Catalana de l’Esplai oferim a  les comissions pedagògiques i a les Unitats Territorials formacions a la seva mida en funció de les necessitats dels monitors i monitores. Aquest curs, des de la  Comissió de Movijove, es va decidir fer una formació entorn alguns temes que ens preocupen dels nostres joves: com saber dir que no, com gestionar els conflictes, la seva capacitat de decisió, etc.

El passat 27 de gener vam realitzar la formació Com- prenem l´adolescència?

En aquesta, aproximadament uns 20 monitors i monitores dels diferents esplais de la Federació van treballar entorn la gestió de les emocions, on les formadores van poder facilitar continguts pedagògics a la vegada que realitzavem dinamiques més vivencials. Tot aixó va permetre als monitors poder marxar amb la motxilla plena de recursos i noves idees per portar a terme amb els nostres grup de joves.

Moltes gràcies Alba i Neus!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu