El passat 10 de Gener va finalitzar el curs de “directors/es de temps de lleure infantil i juvenil” que es va realitzar durant les vacances de nadal a l’escola Mercè Rodoreda, seu de l’Esplai Druida de Barcelona.

Impulsat per la Federació Catalana de l’Esplai i el Centre d’Estudis, el curs ha estat dirigit a educadors i educadores adherides a algun Esplai de la Federació, de manera que aquests ja compten amb força experiència vital i professional en el món del lleure. Això ha permès que el grup de treball sigui molt enriquidor per a tots, ja que la reflexió, la participació i el diàleg, han marcat la línia del grup.

D’altra banda, al voltant d’uns 20 professors han pogut participar de les formacions: tècnics de la Federació, directors d’Esplais, companys de Fundesplai, etc. Tots ells aportant la seva experiència i els seus coneixements, amb l’objectiu de compartir recursos, crear un coneixement col·lectiu, i generar nous projectes comuns.

El curs s’ha estructurat en 135 hores presencials + 40 hores online, garantint a la vegada unes pràctiques per a poder presentar la memòria final.

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu