Des del Grup de Recerca d’Educació Moral (GREM) de la Universitat de Barcelona volen que l’aprenentatge servei arribi a tots els racons, perquè és una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat, en un sol projecte ben articulat en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo.

Hi ha moltes maneres de donar a conèixer les experiències relacionades amb l’ApS, i la seva proposta passa per compartir els seus cartells.  Creats per fer córrer la idea d’aprenentatge servei i per reflexionar-hi, han creat una galeria a la columna dreta de la seva pàgina web des de la que pots descarregar els cartells que més t’agradin i els pengis a la teva classe, escola o institut. La qüestió és fer córrer l’ #aprenentatgeservei!

A més a més, els hi potsfer arribar fotografies dels cartells quan els hagis penjat al teu centre a través de Twitter amb l’etiqueta #femcorreraps i els afegiran al seublog.  T’hi sumes?

Fés córrer l’ #aprenentatgeservei!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu