Benvolgudes entitats,

Esperem que tots i totes estigueu bé. Sabem que són uns dies estranys i difícils però els esplais no parem. Es al·lucinant la quantitat d’iniciatives que estan sortint de les diferents entitats per garantir els esplais a casa, seguim sembrant estels!

Us escrivim en relació a les activitats d’estiu, ara que tenim temps és un bon moment per a començar a treballar aspectes de futur, no us sembla? Com per exemple:

– Donar d’alta les activitats al Gestor d’Activitats i utilitzar la Web d’Estiu per a fer difusió.

– Mirar el Catàleg d’Estiu

Tota la informació que vàrem compartir a la reunió d’estiu i la nova que es pugui anar generant en els propers dies, com la Guia d’Estiu 2020 o el Catàleg d’estiu, la podreu trobar a la IntraFede. En l’apartat de Campanya d´Estiu anireu trobant tots els documents rellevants.

És especialment important aquesta informació per aquelles entitats que no vàreu poder assistir i que, malgrat no demaneu beques, en la documentació trobareu informació important per a planificar les vostres activitats de vacances.

 

Campanya de Beques (només per les entitats que van assistir a la reunió d’estiu)

Degut a la situació excepcional que estem vivint el calendari de beques queda posposat a expenses de noves informacions, quan sapiguem quelcom us ho farem saber amb la màxima brevetat possible.

Enguany una de les novetats a destacar, és la incorporació de la gestió de beques dins del Gestor d’Activitats, fet que farà molt més àgil la gestió d’aquestes. Tal i com vam quedar a la reunió, per afavorir la gestió de la campanya de beques us adjuntem els següents documents per a que els tingueu a mà:

Rifa d’estiu

També a la intranet trobareu les condicions de la Rifa i el model d’enquesta per fer arribar a les famílies i que vàrem acordar que totes les entitats que feu ús d’aquest dispositiu, us comprometeu a recollir per tal de valorar la viabilitat i utilitat d’aquests mecanisme de finançament. Aquelles entitats que vulgueu fer comanda de talonaris, ho podeu fer per correu electrònic a federacio@fundesplai.org.

Catàleg activitats pels casals d’estiu

Ja teniu penjat a la IntraFede

Per finalitzar, esperem que tots i totes estigueu bé i des de la Federació us enviem molt ànims i molta força per passar aquest dies! I recordeu si necessiteu quelcom no dubteu en contactar-nos!

Una abraçada ben forta!