El passat Diumenge 2 de Març, l’Esplai Espurnes (d’Esplugues de Llobregat) va recollir el Premi innovació en l’educació en el lleure de la Fundació Carulla. La cerimònia, que es va realitzar al teatre Romea, acollia a més els Premis Baldiri 2019.

El projecte que van dissenyar “Patis Vius” té com a objectiu final la reforma dels patis exteriors de l’entitat, fomentant la participació dels infants, joves, famílies i monitores. Basat en la metodologia APS, neix amb la intencionalitat de generar un espai comunitari que s’obri al barri per tal d’oferir entorns de joc i lleure de qualitat que fomentin la creativitat, la cooperació i la transformació social.

 Amb aquest premi, l’entitat podrà engegar el seu projecte i donar-li vida tot creant uns patis amb els valors que han decidit tots els membres de l’entitat: ecològics, polivalents i on la creativitat estigui sempre present.

Enhorabona a totes i totes per aquest guardò, un reconeixement de la vostra tasca educativa!

 

 

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu