“Entre terres” és el nom de la nova guia educativa que aborda la temàtica de les persones refugiades per a treballar amb joves i infants.

L’objectiu d’aquest material és dotar d’eines a les entitats educatives per tal d’abordar la qüestió des d’una perspectiva de construcció de pau i de transformació social.

La guia proposa activitats diverses per entendre la complexitat de la problemàtica, abordant-ho des de la defensa dels drets humans, des de la lluita contra el racisme i la xenofòbia, des d’una perspectiva feminista i amb vocació de canvi social.

Es tracta d’un treball elaborat conjuntament entre Stop Maremortum, EduXarxa i el Servei Civil Internacional amb el suport del Consell de Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de Joventut de Catalunya, en els quals participem com a Federació Catalana de l’Esplai
Trobareu més informació del projecte i la guia en format digital a la web www.entreterres.org

Us convidem a veure el vídeo de presentació de la campanya, un bon recurs per iniciar el treball amb els equips educatius.

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu