El proper dissabte 17 de març s’organitza una marxa verda en defensa de l’escola catalana sota el lema “L’escola no té por”. La manifestació sortirà a les 17 h  de la confluència del passeig de Gràcia amb la plaça de Catalunya, i avançarà fins al final del passeig de Lluís Companys, on hi haurà l’escenari des d’on es faran els parlaments i les actuacions musicals. (Font Beteve.cat).

La Federació Catalana de l’Esplai, recolza aquesta manifestació tal com va aprovar a la seva assemblea, el passat 24 de febrer, on vam acordar adherir-nos com a Federació i des de les entitats, a les accions i mobilitzacions que des de la Plataforma “Som Escola” es proposin en suport a l’escola catalana i al model de cohesió social que aquesta representa.

Encoratgem a tots els esplais a participar activament en aquesta mobilització perquè som  part  del  model  educatiu  català,  sempre  compromès  amb  la  democràcia, el pensament crític, el repscete a la diferència i els valors de pau i llibertat. Ens  solidritzem amb mestres, educadors i educadores que es veuen qüestionats, i ens reconeixem  com  a indispendables, necessaris i imprescindibles.

Visca la pau, la democràcia i la llibertat!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu